donderdag 27 juni 2013

Flinke opkomst voor rijden op RDW-baan

De 1-uur race op de RDW-baan heeft een flink deelnemersveld aangetrokken.
We verwachten spectaculair fietsen in het eerste uur, wanneer de record-fietsen van de drie (!!) Nederlandse top-teams op de baan zullen komen. Dit is natuurlijk een uitgelezen kans om wat bijzonder video-materiaal te schieten, dus neem mee die camera's en publiceer straks al dat fraais.

Naast dit spectakel zijn er nog tientallen anderen die zich hebben aangemeld om op het 2775 m ovaal hun krachten te meten. Het weerbericht is niet al te slecht (voor wat we tot nu toe gewend zijn) en er zijn ook al heel wat kijkers die zich hebben aangemeld.

Het belooft dus een gezellige boel te worden!

Tot zaterdag allemaal!

woensdag 12 juni 2013

Record fietsen bij de 1-uurs race op RDW baan 29 juni

Dat Cycle Vision dit jaar helaas niet doorgaat is ondertussen wel bekend.
Gelukkig hebben we het nog wel voor elkaar gekregen om een 1-uurs race op de RDW baan te organiseren. Op zaterdagmiddag 29 juni kun je kijken hoe ver je zelf komt, wie je achter je weet te houden of hoe jouw fiets het doet ten opzichte van anderen. Wie nog twijfelde kan zich nu nog inschrijven en mee doen!
En... er is nu een extra reden om naar de RDW baan te komen. Twee supersnelle fietsen zullen een uur lang hun rondjes rijden. Het record-team uit Delft wil vlammen, net als Ellen van Vugt uit het Elan-team. Omdat deze fietsen zeer veel sneller zullen gaan dan vrijwel alle deelnemers aan de uurs-race, zullen zij voor alle anderen uit een uur lang gaan rijden. Spectaculair om te zien natuurlijk!

Dus.... tot 29 juni in Lelystad!


Locatie:
Talingweg 76
8218 NX Lelystad
tel. 0320 288 585