woensdag 12 juni 2013

Record fietsen bij de 1-uurs race op RDW baan 29 juni

Dat Cycle Vision dit jaar helaas niet doorgaat is ondertussen wel bekend.
Gelukkig hebben we het nog wel voor elkaar gekregen om een 1-uurs race op de RDW baan te organiseren. Op zaterdagmiddag 29 juni kun je kijken hoe ver je zelf komt, wie je achter je weet te houden of hoe jouw fiets het doet ten opzichte van anderen. Wie nog twijfelde kan zich nu nog inschrijven en mee doen!
En... er is nu een extra reden om naar de RDW baan te komen. Twee supersnelle fietsen zullen een uur lang hun rondjes rijden. Het record-team uit Delft wil vlammen, net als Ellen van Vugt uit het Elan-team. Omdat deze fietsen zeer veel sneller zullen gaan dan vrijwel alle deelnemers aan de uurs-race, zullen zij voor alle anderen uit een uur lang gaan rijden. Spectaculair om te zien natuurlijk!

Dus.... tot 29 juni in Lelystad!


Locatie:
Talingweg 76
8218 NX Lelystad
tel. 0320 288 585

1 opmerking:

  1. Team Cygnus zal ook van de partij zijn met alle 3 de fietsen. Zelf(Jan van Steeg) zal ik rondfietsen met de Cygnus Alpha, waarmee ik eind juli een aanval ga doen op diverse endurancerecords op de DEKRA testbaan. Teamcollega Jan Marcel van Dijken zal in de Cygnus Beta fietsen, dit is de fiets waarmee Team Cygnus vorig jaar toch wel spraakmakende prestaties neerzette in Battle Mountain. Pieter Pas zal rondrijden met de Cygnus Trike een fiets die nog in ontwikkeling is, maar veelbelovend lijkt voor de toekomst

    BeantwoordenVerwijderen