zondag 2 december 2012

Penningmeester gezocht!

Besturen doe je als een team. En een bestuursteam heeft als het goed is een gebalanceerde en gevarieerde samenstelling. Zo ook het bestuur van de NVHPV: een goed samenwerkend maar o zo gevarieerd team. Een van de basisspelers, onze penningmeester Maarten, is helaas vanaf aanstaande maart niet meer in de gelegenheid om deze rol te blijven spelen. Als bestuur zijn we dus dringend op zoek naar een goede opvolger.

We zoeken een enthousiaste penningmeester

Als penningmeester heb je natuurlijk de taak om goed op de financien te letten, dat spreekt vanzelf. Maar als lid van het bestuursteam doe je ook actief mee met het richting geven van de vereniging. Hoewel het van tijd tot tijd best inspannend kan zijn, blijkt het voor ons allemaal steeds weer ook heel motiverend en inspirerend te zijn om samen te komen, plannen en ontwikkelingen te bespreken en elkaar scherp te houden.

Recent is er voor gekozen om de ledenadministratie door een aparte vrijwilliger te laten doen (onder verantwoordelijkheid van secretaris en penningmeester). Daarmee is de hoeveelheid werk voor de penningmeester goed te behappen.
Naast het voeren van de financiele administratie is dat 10 keer per jaar een bestuursvergadering (afwisselend bij de verschillende bestuursleden thuis) en natuurlijk de jaarvergadering. Uit de vergaderingen komen nog wat andere werkzaamheden die naar beschikbaarheid over het hele team worden verdeeld.

We zoeken dus iemand die bereid is een stuk verantwoordelijkheid voor de NVHPV op zich te nemen. Affiniteit met enig administratief werk, maar vooral ook enthousiasme voor Human Powered Vehicles en natuurlijk voor mensen is een pré. Leeftijd, woonplaats, soort fiets, man, vrouw, dat maakt allemaal verder niet uit.

Dus, waag de stap en neem contact op voor eerst eens een verdere kennismaking, want we laten niemand zomaar blind in het diepe springen.1 opmerking:

  1. Erg leuk om te zien dat de vereniging meedoet met het blogvirus , ook gelijk een extra en laagdrempelige uitlaatklep voor ideeen en reakties.
    Helaas ben ik niet administratief aangelegd dus wil ik niet solliciteren op de funktie van penningmeester maar ik vind deze blog wel een goed initiatief.

    BeantwoordenVerwijderen