maandag 7 september 2015

Laatste kans om mee te tellen

We kunnen echt meetellen als ligfietsers.
Mede naar aanleiding van mijn vorige bericht hebben heel wat ligfietsers zich ook aangemeld voor de fietstelweek. Hun fietsen telt dus al mee. Waar je fietst, waar je wel, of juist niet, kunt doorfietsen. Waar je onnodig stilstaat: dit alles wordt onderzocht in de fietstelweek. Hoe meer ligfietsers meedoen, hoe meer ook onze manier van fietsen meetelt.

En nu gaat de fietstelweek al bijna van start. Dus als je ook jouw fietsgedrag mee wilt laten tellen, dan heb je nog heel even de tijd om de Fietsapp te downloaden en te activeren (helaas alleen iOS en Android).
De meeste provincies zijn al behoorlijk vertegenwoordigd, maar vooral Zeeland, Friesland, Drenthe en Flevoland lopen nog flink achter in mee-tellers. Dus juist daar telt jouw fietsen extra zwaar mee.

Kijk even voor de details op de fietstelweek website. En bedenk: hoe meer ligfietsers zich laten meetellen, hoe meer het ligfietsen meetelt! Hier ligt een kans!

3 opmerkingen:

 1. Om de ligfiets goed te laten meetellen is het belangrijk dat snelle fietsen ook even deze pagina bekijken: http://www.fietstelweek.nl/app-de-fiets-ook-met-een-velomobiel-of-ligfiets/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En je kunt er een mooie bukfiets mee winnen! Ehm...


  Groet

  Erwin en Tante Lies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Erwin, ALS je de bukfiets wint dan MAG je hem ook weggeven hoor :)

  @Belle, bedankt voor de extra tip om snelle fietsers ook goed mee te laten tellen. Ik ben zelf van plan om na de eerste dag even contact op te nemen of te zien of mijn ritten (ook via Strava terug te vinden) inderdaad goed zijn opgenomen.

  BeantwoordenVerwijderen