woensdag 7 september 2016

Feest voor huidige, voormalige EN komende vrijwilligers

Ja, je leest het goed. We gaan een feestje houden voor onze huidige vrijwilligers, maar ook voormalige vrijwilligers en mensen die overwegen (misschien) vrijwilliger te worden zijn welkom.
Een vereniging als de ligfietsvereniging NVHPV kan niets zonder de onbetaalbare inzet van de leden: onze vrijwilligers. En die vrijwilligers koesteren we. En een van de manieren om dat te laten weten is het organiseren van een feestje. Even niet hard aan het werk, maar elkaar ontmoeten, pret en lol hebben en ervaringen uitwisselen. Meteen ook een ideale gelegenheid voor die mensen die nog niet actief zijn, om eens met anderen te praten om te merken wat er allemaal kan.

De vorige vrijwilligersdag is alweer een flinke tijd geleden en het is dus de hoogste tijd. Zaterdag 17 september is het zover. In Nijmegen hebben we een heel programma, met onder andere een bezoek aan Velorama, het Dutch Bicycle Centre en een afsluitend etentje. De enige bijdrage die we van jullie vragen is te komen en eventuele drankjes bij het eten zelf te betalen. Voor de rest zijn jullie de welkome gasten van de vereniging!

Voor de details en aanmelden kun je terecht op ligfiets.net 

Aarzel niet en meld je aan! Tot zaterdag allemaal!

PS, een aantal mensen heeft al plannen om er een heel weekend van te maken en regelt onderling nog een aansluitende overnachting! De details daarover zijn in de commentaren bij het aanmelden terug te vinden. Leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten