dinsdag 5 maart 2013

Nieuwe bestuursleden gevonden!

Hoera!

Tijdens de komende ALV in Woerden zijn er maar liefst drie mensen die nieuw in het bestuur gekozen kunnen worden. Natuurlijk zijn we daar heel blij mee, want het vergroot de slagkracht van het bestuur enorm!

Marjolein van Dillen had zich al direct na de vorige ALV gemeld met het verzoek om samen eens te kijken of een plek in het bestuur ook iets voor haar zou zijn. Dat is het zeker en ze heeft dan ook al een aardige tijd meegedraaid. Tijd om haar dan ook formeel in het bestuur te kiezen.

We nemen deze ALV alweer afscheid van onze penningmeester Maarten Heckman, die helaas slechts 1 jaar in het bestuur heeft kunnen zitten. We knepen hem wel een beetje of het wel zou lukken om vóór de ALV een kandidaat penningmeester te kunnen vinden om hem op te volgen. En we zijn heel verheugd dat Robert Lammerts zich beschikbaar heeft gesteld voor deze functie. Robert heeft ook al een paar keer met de bestuursvergadering meegedraaid en we zijn er van overtuigd dat hij een uitstekende penningmeester zal zijn.

Verder heeft ook Frans van Schoot zich beschikbaar gesteld voor het bestuur. Hij heeft een zeer uitgebreid (politiek) netwerk in nationale en internationale organisaties. Zo is hij lid (geweest) van de Provinciale staten en (ex) bestuurslid van de Fietsersbond en de European Cyclist Federation. Het spreekt vanzelf dat we dit netwerk graag ten volle willen benutten.

We hopen (en verwachten) dat Marjolein, Robert en Frans aanstaande zondag als bestuurslid gekozen zullen worden.

Kom je er ook bij? Je kunt (moet niet) je vooraf opgeven voor de ALV in Woerden. Wist je trouwens dat dit de eerste gelegenheid is om de fantastische Sjalie in je bezit te krijgen? Reden te meer om naar Woerden te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten