maandag 2 september 2013

En....... Actie!

Na een flinke vakantie is het de hoogste tijd om weer actief te worden. Verenigingsactief om precies te zijn, want fietsen, zwemmen en lopen gaat gewoon het hele jaar door.

Dit weekend is het bestuur van ligfietsvereniging NVHPV in Zeeland bij elkaar gekomen. Als voorzitter heb ik dat natuurlijk al fietsend gedaan.

En niet alleen wij zijn al weer druk bezig. Maartje en haar team zijn al weer druk bezig met het komende herfsttreffen op 4-6 oktober. Een nieuwe, veelbelovende locatie in het zuiden van het land, dus reden genoeg om ook aan te schuiven!

Ook door de redactie van ons ligfietsmagazine Ligfiets& wordt hard gewerkt aan het volgende nummer. Daar kunnen ze trouwens wel wat steun gebruiken, we zijn op zoek naar mensen die "iets met taal" hebben. Of "iets met fietsen" hebben, of  "iets met beeld" hebben, of... Kortom, mensen die het leuk vinden om bij te dragen aan dat mooie blad dat elke twee maanden uitgebracht wordt. En eigenlijk iedereen heeft wel iets waarmee zij of hij kan bijdragen, dus aarzel niet en grijp deze gelegenheid om ook je steentje bij te dragen.
Voor vragen hierover kun je bij mij terecht, of je belt/mailt onze hoofdredacteur Maarten Sneep.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten