zondag 1 februari 2015

Prachtige Fiets en Wandelbeurs

Moe maar voldaan ben ik weer thuis, na afloop van de Fiets- en Wandelbeurs in de RAI in Amsterdam. Door de inzet van een flinke groep vrijwilligers hebben we De Ligfiets en  de vereniging prachtig voor het voetlicht kunnen brengen.

Samen met de ligfietsfabrikanten Nazca, Challenge, Velomobiel.nl en M5 en Ligfietsspecialist ACE vormden we een heus Ligfietseiland, vlak bij het probeerparcours. Daar kon onder andere met een ligfietstandem, een Hase Pino, een trike en een gewone ligfiets gereden worden. De wisselwerking was uitstekend en heel wat mensen die het vooraf niets vonden, hebben toch even geprobeerd hoe het is om op een ligfiets te liggen. En hoe! Nogal eens duurde het een hele tijd voor ze weer uit die comfortabele zetel wilden opstaan. En dan meteen door naar het probeerparcours natuurlijk.

Of mensen die al jarenlang met een ligfiets rijden, maar nog geen kennis hadden gemaakt met onze vereniging. Nou, dat is natuurlijk rechtgezet en er zijn weer heel wat nieuwe leden bij gekomen. Welkom bij de club!

Dit alles was alleen maar mogelijk doordat flink wat mensen hebben gereageerd op de oproep om bij te dragen als vrijwilliger op de beurs. Joyce, Francien, Piet, Hein, Rob, Victor, Gerrit, Henk en Jesse: allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie energieke en enthousiaste bijdrage!

1 opmerking:

  1. Geweldig om dit soort positieve geluiden te horen. Fijn dat het zo'n succes is geworden.

    BeantwoordenVerwijderen