maandag 14 maart 2016

Ligfietser zoekt advertentie

Dit weekend was een zeer bewogen weekend. Het begon met de begrafenis van een zeer goede vriend, vrijwel direct gevolgd door onze ledenvergadering. Het is goed dat er een uurtje reistijd tussen de twee gebeurtenissen zat om de knop een beetje om te zetten.

Gelukkig waren er heel wat, zeer geïnteresseerde leden naar de ALV gekomen. Over de ALV in zijn geheel ga ik het een andere keer hebben. Ik wil nu even speciaal inhaken op 1 punt dat op verschillende manieren naar boven kwam: hoe kunnen mensen hun steentje het beste bijdragen?

Er zijn binnen een vereniging heel veel dingen te doen. En een van de opdrachten die ik heb gekregen is om ook zo nu en dan heel specifiek een taak onder de aandacht te brengen. Daarom vandaag:

Ligfietser zoekt advertentie

Ons prachtige blad Ligfiets& wordt voor het grootste deel uit de contributie van de leden betaald, maar voor een deel ook door advertenties te plaatsen. En daarom zijn we nu specifiek op zoek naar iemand die, in samenwerking met de redactie, op zoek gaat naar adverteerders. Het werk is zeer ongelijk over het jaar verdeeld: in het najaar een piek van een paar weken lang elke week een paar uur bezig om contacten te leggen en afspraken te maken over te plaatsen advertenties. En daarna heel lang niets, alleen door het jaar heen zo nu en dan de contacten warm houden.

Als het contact met de bedrijven je goed ligt, kunnen naast advertenties in het blad ook advertenties op de website ligfiets.net (banners) en eventueel sponsors/adverteerders rondom Cycle Vision meegenomen worden.

Wil je hierover meer weten? Of heb je er direct al zin in? Of denk je iemand te kennen waarvan je denkt dat het een geschikte kandidaat is? Neem dan even contact op met voorzitter - op  - ligfiets.net. Of bel me op het telefoonnumer dat in de Ligfiets& staat.

Aarzel je nog? Geef jezelf dan het voordeel van de twijfel en neem contact op.


3 opmerkingen:

  1. Kleine fine tuning: Dit is een vacature voor een volle functie oude stijl. Die stoot af. Volgens mij is het geopperde idee een micro-taak. Dus heeft iemand een goed contact met een bedrijf die wil adverteren in ligfiets& of op Ligfiets.net? Draag hem dan voor. Dat is een andere benadering. Ik heb er op dit moment geen een op het oog, maar wil wel op die manier eens rondkijken als ik er tegenaan loop. Ik ambieer die functie absoluut niet. Toch zou het goed mogenlijk zijn dat ik ooit eens een adverteerder aanbreng als op deze manier. Nog een paar van die 'kleine meedenkers' en je bereikt je doel ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kleine fine tuning: Dit is een vacature voor een volle functie oude stijl. Die stoot af. Volgens mij is het geopperde idee een micro-taak. Dus heeft iemand een goed contact met een bedrijf die wil adverteren in ligfiets& of op Ligfiets.net? Draag hem dan voor. Dat is een andere benadering. Ik heb er op dit moment geen een op het oog, maar wil wel op die manier eens rondkijken als ik er tegenaan loop. Ik ambieer die functie absoluut niet. Toch zou het goed mogenlijk zijn dat ik ooit eens een adverteerder aanbreng als op deze manier. Nog een paar van die 'kleine meedenkers' en je bereikt je doel ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Microtaken is een prachtige aanvulling, maar dan heb je nog altijd iemand nodig die de microtaken aan elkaar knoopt.

    BeantwoordenVerwijderen