woensdag 26 februari 2014

Ik ga op vakantie en ik neem mee...

20 km Tilburg 2009 - (c) foto Bas de Meijer
Komend weekend 1 en 2 maart is er de Fiets en Wandelbeurs in de RAI in Amsterdam. Diverse ligfietsbedrijven EN onze eigen NVHPV zullen ook met een stand aanwezig zijn. Op diverse manieren gaan we laten zien dat ligfietsen niet alleen heel handig zijn voor woon-werk verkeer en om te sporten, maar dat ze ook uitstekende, comfortabele vakantiefietsen zijn.

Er is op de beurs zelfs een eigen ligfietsplein in hal 9, rondom C.35. Daar vind je dus Ventisit (voor extra ligcomfort), ACE ligfietsen, HP-Velotechniek, Challenge, Nazca en Elan Ligfietsen. En dus een eigen stand van de vereniging. Iets verderop (9.B.20) is de stand van Forty Bike te vinden. Kom gezellig naar de beurs en vergeet vooral niet om even bij onze stand of die van de ligfietsbedrijven langs te gaan.

Daarnaast is de beurs de moeite waard vanwege alle vakantie-tips en smaakmakers. En stands rondom GPS en Geocaching, stands van bandenfabrikanten Dutch Perfect, Schwalbe en Continental. Er is een heel plein ontwikkeld rondom fietstechniek, ik ben benieuwd wat daar te vinden zal zijn.

Als je denkt, hé ik zou wel mee willen helpen! Dan kan dat, want er zijn nog wat spulletjes die we zoeken voor op onze stand. Een statafel met twee barkrukken; een paar mooie hoge plastic glazen en wat parasolletjes om erin te zetten (ter verhoging van de vakantiestemming) en wie weet heeft iemand nog een hawaii krans te leen. Laat maar even weten of je ons hieraan kunt helpen.

Het wordt zowiezo een pracht van een stand (kom maar kijken). Maar om het nog meer af te maken kunnen we ook nog tips/hulp/advies gebruiken over hoe het tapijt/de vloer omgetoverd kan worden naar een camping lookalike. denk aan grastapijt, zandkleurig tapijt o.i.d.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten