donderdag 26 maart 2015

Ligfietsdag trekt veel belangstelling van radiostations. Wie doet er mee?


Niet alleen de EO heeft bedacht dat het - vanwege de ligfietsdag(en) komend weekend - leuk is om een ligfietser in het radioprogramma te krijgen, Ook het Vara/BNN programma Live vanuit Klazienaveen laat weten ge├»nteresseerd te zijn in een enthousiaste ligfietser (V/M) die in het programma komt praten over ligfietsen en wat daar nou leuk aan is. Het liefst iemand van onder de 40 (maar iets ouder, maar jong van geest mag ook).

De producer van het programma is in ieder geval erg enthousiast om vrijdagavond (27 maart) iemand naar Hilversum te laten komen om als gast in het programma mee te doen. Wie even rechtstreeks contact met mij opneemt kan de volledige gegevens krijgen om in contact te komen. Een uitstekende gelegenheid om het ligfietsen te promoten, dus, wie wil?

*UPDATE*
Soms moeten dingen heel snel gaan en in dit geval waren we met elkaar net niet snel genoeg en heb ik ons afgemeld. Wel hebben we afgesproken om een volgende keer het nog eens te proberen.

Dus, mocht je op zich interesse hebben om eens een keer op deze manier het ligfietsen te kunnen/willen promoten, dan nodig ik je van harte uit om je bij mij aan te melden, zodat je op de shortlist kunt komen te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten